XBOX PARTY

Válasszatok minket, ha különleges helyszínt kerestek egy óriási Xbox partihoz!

Szeretnétek nagy kivetítőn kényelmes babzsákokból játszani? A lehetőség megnyílt előttetek a múzeum Gamer szobájában. Válaszd a FIFA 22 grandiózus játékmódjait, és élvezd a foci erejét úgy, ahogyan Te szeretnéd. Akár egyedül játszol, akár barátaiddal együtt, ebben a játékban mindent megtalálsz, amit a foci kínálhat, soha nem látott minőségben.

A konzol 
Xbox Series S 512GB
FIFA 22

Válaszd a FIFA 22 grandiózus játékmódjait, és élvezd a foci erejét úgy, ahogyan Te szeretnéd. Indulj a nemzeti bajnokságokban, vezesd győzelemre a kedvenc válogatott csapatodat, és szerezd meg a futball világának legnagyobb trófeáit! Akár egyedül játszol, akár barátaiddal együtt a helyi és online multiplayer módokban, ebben a játékban mindent megtalálsz, amit a foci kínálhat, soha nem látott minőségben. 

4 fős helyi multiplayer támogatás!

Egyszerre 4-en is játszhattok
 
4 db Xbox vezeték nélküli kontrollert biztosítunk

Érezd a játék minden rezdülését a rezgő ravaszokkal, maradj a célon a textúrázott, ergonomikus markolattal, és élvezd a gyors játékmenetet az alacsony válaszidőnek köszönhetően!

 
 
4 db Xbox Stereo Headsetet biztosítunk

A fejhallgatók használatával szinte már realisztikus hanghatások és hangeffektek várnak rátok, így legyenek akár magasan csilingelő, mennyei dallamok, akár vad akciók, az Xbox One Stereo Headset a sokszínűség jegyében bármivel megbirkózik.

Bajnokságok, versenyek lebonyolítására is van lehetőség!

Nektek csak jönni kell, a konzolt a kontrollereket és a FIFA 22 -őt is mi biztosítjuk a számotokra! Gyertek és éljétek át azt az élményt, amikor egy különleges hangulatú, egyedülálló helyszínen játszhattok együtt!

A múzeum ifjúsági Gamer szobája egy igazán különleges hangulatú, egyedülálló helyszín, amely nyitva áll a játszani vágyók előtt!

További játékok
Forza Horizon 5

A Forza Horizon 5 játéktere nagyobb és változatosabb, mint korábban bármelyik Forza Horizon játéké. Az új térképen tizenegy, teljesen eltérő környezet vár, melyekre a változó évszakok is más-más mértékben hatnak. Fedezd fel Mexikó kisvárosait, kietlen sivatagát, dús esőerdejét, havas hegycsúcsait, vagy épp működő vulkanikus világát. Ebben a gyönyörű országban kell felépítened és kibővítened a Horizon autós fesztivál rendezvényét.

Mortal Kombat 11

A legendás verekedős sorozat visszatér a 11. epizóddal egy minden eddiginél látványosabb és véresebb történet keretében. Újra megrendezésre kerül a Mortal Kombat bajnokság, így olyanok társaságában harcolhatsz, mint Raiden, Scorpion vagy Shao Kahn. Az új Mortal Kombat játék továbbfejlesztett grafikus motort kínál a még brutálisabb akciókért, de most először a szereplők testreszabására is lehetőséged lesz. Karaktered erősségeit fejlesztheted, hogy megfeleljen játékstílusodnak. Lépj újra a véres arénába, és mutasd meg, ki a főnök!

LEGO® Marvel Collection

A sorozat legújabb epizódja a Marvel jól ismert képregényhőseivel bővíti ki a mókás LEGO-univerzumot! A sztori szerint Nick Fury parancsnok magához hívja Pókembert, Rozsomákot, Vasembert, Hulkot, Thort és sok más Marveles hőst, hogy megvédjék a nagyvilágot Loki és Galactus, a Világok Felfalójának gonosz terveitől – ehhez persze a Te segítségedre is szükségük lesz!

Mivel találkozhatsz még a Gamer szobában?
 
Csocsó asztal

Egy városi legenda szerint a csocsót azért találták ki, hogy a háborús veteránok rehabilitációját elősegítse. Nem valószínű, hogy a történet igaz, de az biztos, hogy a csocsó használata a szem és a kéz kordinációját is fejleszti, valamint javítja a koncentrációs képességet. Olyan figyelmet kíván, hogy teljesen kikapcsolja a játékosokat és javítja a csapatban való együttműködést.

 
 
 
 
Kényelmes babzsákok
Társasjátékok
7csoda

A világ 7 csodája közé olyan építészeti műremekek tartoznak, amelyek a mai napig foglalkoztatják a kutatókat. Nehéz még mai ésszel is felfogni, hogyan voltak képesek az ókorban olyan hatalmas építményeket létrehozni az emberek, mint pl. a gízai piramisok. Ilyenkor tudatosul bennünk igazán, az ókori civilizációk valódi nagysága. 

A 7csoda társasjátékban minden játékos egy ókori civilizációt fog felépíteni a játék három korszaka során, egészen az alapoktól indulva. A játékosok draftolás (kártyaválasztás) segítségével fognak minden fordulóban hat-hat kártyát szerezni egyesével, amelyek az ókori civilizációk alapjait képezik. A legfontosabb nyersanyagtermelő-helyek mellett, kulturális, tudományos épületek emelkednek majd ki a földből, amelyek mind növelik a birodalmak dicső fényét. Ezek fölé magasodik majd minden civilizáció monumentális csodája, amely megkoronázza az addigi munkát. A játékosoknak viszont ennél sokkal többre is figyelniük kell, hiszen egy karnyújtásnyi távolságra újabb és újabb birodalmak körvonalazódnak, amelyek potenciális veszélyt jelenthetnek, szóval a katonaság fejlesztése sem elhanyagolható. 

A 7csoda kiváló megoldásai miatt több díjat is elhódíthatott, igazán szoros küzdelemben vehetik fel a játékosok a harcot a velük szembenálló birodalommal, aminek végén csak egy maradhat.

Magyar népmesék társasjáték

Mindig is szeretted a Magyar népmeséket? 

Vedd nyakadba a világot batyuddal, szeld át az Óperenciás tengert vagy mászd meg az Üveghegyet! 

Gyűjts minél több varázstárgyat, szelídítsd meg a vadállatokat, szállj szembe a vasorrú bábával és mentsd meg a királylányt a hétfejű sárkánytól! 

A Magyar népmesék társasjátékban résztvevő 2-6 fő egy-egy mesehős szerepét felvéve halad végig egy történeten, hogy rengeteg kalandot átélve, tapasztalatokkal és varázstárgyakkal felvértezve teljesítse az adott mesében kapott feladatát. 

A játék célja, hogy a mesehősöknek végig kell haladni a táblán, és aki legelőször bejut a várba úgy, hogy előtte találkozott a mesekártyán szereplő ellenséggel vagy segítővel, továbbá nála vannak az előírt varázstárgyak, megnyerte a játékot.

Látogassatok el hozzánk, ha különleges helyszínt kerestek egy szuper délutánhoz!

Helyszín: Arany János Közérdekű Muzeális Gyűjtemény
2750 Nagykőrös, Ceglédi út 19.
Belépődíj: 500 Ft/fő/óra
Nyitvatartás:
szombat – vasárnap: 10:00 – 18:00
Hétköznapokon ZÁRVA!

Gamer szoba házirend

Ha foglalni szeretne