Indulnak a csoportok

Indulnak a csoportok a Nagykőrösi Arany János Kulturális Központban. Az intézményeink 18 éves kor felett csak védettségi igazolvánnyal látogathatóak!

Szenior örömtánc

“Szűcsné Gyöngyösi Ildikó vagyok, egészségfejlesztő, mentálhigiénés végzettségem van. 15 éve néptáncolok, jelenleg is tagja vagyok egy szenior néptánc csoportnak. A tánc és a zene minden formájára nyitott vagyok. Hiszem, hogy zene nélkül nem élhetünk teljes életet. A szenior örömtánccal keresztanyám élménybeszámolóiból ismerkedtem meg. Többször mesélt nekem egy foglalkozásról, ahol sokat nevetnek, nagyon jó a zene, a társaság és még a koncentrációja is fejlődött mióta oda jár. Rögtön tudtam, hogy én ezt amint lehet, szeretném megtanulni és népszerűsíteni. Azóta ez szerencsére megvalósult. Hiszek benne, hogy ezzel a foglalkozással sok embernek tudok javítani az életminőségén és okozok sok-sok örömet.”Szeretettel várjuk azokat az 55 éven felettieket, akik ténylegesen tenni akarnak mentális és testi egészségükért!

Foglalkozások időpontja: minden héten hétfőn 14 órától

Helyszín: Nagykőrösi Arany János Kulturális Központ tükörterme (2750 Nagykőrös, Szabadság tér 7.)

Vezető: Szűcsné Gyöngyösi Ildikó

Elérhetőség: 06 20/910-89-31, gyongyosiildiko6@gmail.com

Zumba

Kedveled a latin ritmusokat? Szeretsz táncolni? Fogyni szeretnél? Mozognál, de eleged van a monoton edzésekből? Akkor itt a helyed! Egy mozgásforma, ami a test minden részét átmozgatja, fejleszti a szervezet fizikai kondícióját. A Zumba az aerobic és különböző táncok lépéseiből tevődik össze. Olyan ismert táncok alaplépéseit tartalmazza, mint a salsa, merengue, flamenco, calypso és a hastánc. Egy óra alatt körülbelül 600 kalória égethető el. Könnyen elsajátítható tánc, amely fitnesz program is egyben. Sok szeretettel várunk minden mozogni vágyót, kortól és nemtől függetlenül!

Foglalkozások időpontja: minden héten kedden és csütörtökön 18.15 órától

Helyszín: Nagykőrösi Arany János Kulturális Központ tükörterme (2750 Nagykőrös, Szabadság tér 7.)

Oktató: Détári Anikó

Elérhetőség: 06 30/555-22-35

Strong by Zumba

Magas intenzitású, erősítő intervall edzés, melynél csak a saját testsúlyunkkal dolgozunk. Minden izomcsoportot átmozgat, nőknek és férfiaknak egyaránt kiváló. Speciálisan erre kialakított zenére mozgunk 60 percen keresztül. Gyere és próbáld ki!

Foglalkozások időpontja: minden héten kedden 19.15 órától

Helyszín: Nagykőrösi Arany János Kulturális Központ tükörterme (2750 Nagykőrös, Szabadság tér 7.)

Oktató: Détári Anikó

Elérhetőség: 06 30/555-22-35

Ha foglalni szeretne