FAKULTATÍVAN VÁLASZTHATÓ, KOMBINÁLHATÓ ÉLMÉNYPROGRAMJAINK

OSZTÁLYKIRÁNDULÁS NAGYKŐRÖSÖN!

LOVAS TAXIVAL NAGYKŐRÖSÖN!​

IDEGENVEZETÉS​

EGYEDI ORGONA BEMUTATÓ NAGYKŐRÖSÖN!​​

NAGYKŐRÖS MADÁRTÁVLATBÓL!

SZABADULÓSZOBA

ARANY MENÜ ARANY VÁROSÁBAN!​​

ARANY – ÚT NAGYKŐRÖSÖN!

BELVÁROSI SÉTÁLÓFÜZET

LÁNYKÉRÉS A KŐRÖS ART MOZIBAN

LÁNYKÉRÉS A SZABADULÓSZOBÁBAN

LEGYEN SAJÁT MOZIJA!

LÉPTEN – NYOMON ARANY KINCSEK NAGYKŐRÖSÖN!

GYEREKZSÚR A GYERMEKEK VILÁGÁBAN!

TRÉNINGEK

SZÜLETÉSNAP A HAGYOMÁNYŐRZŐ JÁTÉKBIRODALOMBAN

TANÖSVÉNY TÚRÁK A PUSZTAI TÖLGYESBEN!

HA GOMBASZEZON AKKOR GOMBATÚRA

MADÁRMEGFIGYELŐ TÚRA

ISMERI ÖN NAGYKŐRÖS JELFÁIT?

Nagykőrösé lett Európa legszebb városközpontja 2019-ben!

Nagykőrös „Zöld város az ország szívében”. Büszkék vagyunk virágzó alföldi kisvárosunkra, ahová szeretnénk Önt is meghívni egy élményekkel teli felejthetetlen kirándulásra.

Nagykőrös 2018-ban megnyerte a Virágos Magyarország országos környezetszépítő versenyt, 2019-ben pedig az Entente Florale Europe nemzetközi versenyen Ezüst Minősítést és Elnöki Díjat vehetett át a városközpont megújításáért. Ezzel a nemzetközi szakma Európa legszebb, legvirágosabb városközpontjának választotta 2019-ben a nagykőrösit.

Az elmúlt években megújult a Szabadság – Deák – Széchenyi hármas központi térfüzér, és a Református Templom is, melynek tornya 69,5 méter magas, ahonnan páratlan kilátás tárul a szemünk elé. Megújult a Cifrakert, 2017-ben adtuk át a teljesen átépített Hősök terét, ahol méltó emléket állítottunk Arany Jánosnak és családjának egy szoborkompozícióval. A tér megőrizte hangulatos pihenő park jellegét, az árnyékos fák alatt ivókút és csobogó került a térre.

2018-ban nyílt meg a kívül-belül teljesen megújult Arany János Közérdekű Muzeális Gyűjtemény. Az 1 milliárd forintos kormányzati támogatásból megvalósult felújítás során az országban egyedülálló Arany János-gyűjtemény is állandó helyet kapott.

Töltsön el Ön is egy, vagy több napot Nagykőrösön. Töltődjön fel élményekkel Arany János városában. Látogasson el hozzánk és mi segítünk megszervezni kirándulását! Az élmények Önre várnak!

Az Ön személyes programszervezője:

Juhász Nándor
Mobil: +36204338745
E-mail: igazgato@korosikultura.hu

Szerezzen új élményeket Nagykőrösön!